Radio Megaton

28. Rujan 2020.
Flash Player is missing from your browser
Srijeda, 15 Srpanj 2020

PRAVILNIK igre "Knegingrad i JUB poklanjaju fasadu"

Imaš visoke račune grijanja i hlađenja? Znaš li da je kuća bez fasade, rupa bez dna? Ovo je prava poruka za tebe. Povodom 20 godina poslovanja, trgovina građevnim materijalom Knegingrad, u suradnji sa JUB Hrvatska poklanja ti fasadu. Pošalji na Facebook stranicu Radija Megaton fotografiju svoje kuće i napiši zašto baš tebi treba JUBIZOL fasada. Nagradni natječaj traje do 31. kolovoza ove godine. Nemoj zakasniti, jer JUBIZOL fasada s 10 godišnjom garancijom može biti baš tvoja. Knegingrad i JUB – kvaliteta s garancijom! Detalji i propozicije nalaze se u Pravilniku objavljenom na internetskoj i Facebook stranici Radija Megaton.

 

 

 

PRAVILNIK igre "Knegingrad i JUB poklanjaju fasadu"

 

Igra se realizira od srijede 15. srpnja 2020. do subote 05. rujna 2020. godine. Sudjelovati u Igri mogu svi punoljetni državljani Republike Hrvatske, a ne mogu djelatnici Radija Megaton, Knegingrada i JUB-a i članovi njihovih užih obitelji. Sudjelovati ne mogu osobe koje su osvojile nagradu u programu Radija Megaton u razdoblju devedeset dana prije datuma 31.08.2020. Za sudjelovanje u Igri osoba se može prijaviti samo jednom. S iste adrese i iste obitelji može se prijaviti samo jedna osoba. Kuća čiju fotografiju šaljete mora biti na području Varaždinske ili Međimurske županije. Za sudjelovanje u Igri potrebno je u komentar objave Igre na Facebook stranici Radija Megaton, u razdoblju od 15. srpnja 2020. do 31. kolovoza 2020., poslati fotografiju svoje kuće, podatak u kojem se mjestu kuća nalazi i napisati zašto baš vama treba Jubizol fasada.

Tročlani žiri u sastavu: predstavnik Knegingrada, predstavnik JUB-a i predstavnik Radija Megaton, odabrat će najkreativniju poruku i dodijeliti nagradu. Nagrada uključuje: - JUBIZOL EPS fasadni sustav (JUBIZOL EPS WO d= 10 cm, JUBIZOL lepilna malta, JUBIZOL fasadna mrežica 160g/m2, JUBIZOL Unigrund, JUBIZOL Acryl finish S 1,5mm – bijeli i razred pastel nijanse) - gratis dostavu fasade do kraja rujna 2020. godine. Nagrada ne uključuje izvođenje radova izrade fasade. Objava o nagrađenoj osobi obznanit će se javno u programu Radija Megaton najkasnije do subote 05. rujna 2020. godine. Vrijednost nagrade ovisit će sukladno veličini objekta nagrađene osobe. Nagrada se ne može zamijeniti za novac. Sve osobe koje sudjeluju u Igri suglasne su da se njihove objave, podaci i fotografije mogu objavljivati u elektroničkim medijima i novinama u promotivne svrhe Knegingrada, JUB-a i Radija Megaton. Detalji Igre objavljeni su na internetskoj stranici Radija Megaton www.radiomegaton.hr i na Facebook stranici Radija Megaton.