Radio Megaton

23. Travanj 2019.
Flash Player is missing from your browser
Petak, 09 Studeni 2018

Westgate Shopping City slavi 9. rođendan

Westgate Shopping City organizirao je u srijedu navečer druženje s novinarima u sklopu proslave njihovog 9. rođendana. Tom prilikom najavljeno je otvaranje novih trgovina, restorana i brojnih zabavnih sadržaja, a sve kako bi se sam Centar još više približio potrošačima i stanovnicima koji žive na području grada Zagreba i sjeverozapadne Hrvatske.

Nazočnima se najprije obratio direktor Centra Otto Barić naglasivši kako se u posljednjih pola godine, otkako je preuzeo ovaj odgovoran posao, radilo na konceptu revitalizacije Westgatea, a novi veliki cilj i iskorak je pozicioniranje na području shopping centara u Hrvatskoj. Barić smatra kako bi upravo Westgate trebao biti vodeći obiteljski centar u našoj zemlji.

Denis Čupić, direktor i vlasnik F.O. Grupe – tvrtke kojoj je povjereno upravljanje Westgateom, predstavio je nove bogate sadržaje koje u sklopu rođendanske proslave otvaraju ovih dana za sve posjetitelje. Posebno je istaknuto otvaranje dječjeg kina ''Kid’s World'', kuglane ''Rock’n’Bowl'', trgovine ''Tedi'' kao najveće u Hrvatskoj, trgovine obućom ''ShoeSelection'' te knjižare ''AB Bookshop''. Gastronomska je ponuda obogaćena restoranom ''Ali Kebaba'', a tu su i novi restorani u dječjoj igraonici, novi burger shop, kao i nekoliko caffe barova. Čupić ističe kako će se u naredne dvije godine u Westgateu otvoriti i multiplex kino, neke od postojećih trgovina dobit će veće prostore, a u planu je i dovođenje novih brendova koji do sada još nisu bili prisutni u našoj zemlji.

Spomenimo na kraju kako se sama proslava 9. rođendana Westgate Shopping Cityja održava od 9. do 11. studenog, a pored svih novosti koje su najavljene, treba izdvojiti i subotnji koncert popularne pjevačice Lidije Bačić te još brojna druga iznenađenja.